Toestellen
18 maart 2015 - Ron Smeets

Gouden en platinum versies van de Galaxy S6 en Galaxy S6 edge Voor iedereen die nog veel meer geld aan zijn nieuwe Samsung uit wil geven

Niet Samsung zelf maar het Engelse Goldgenie, dat al jaren bekend staat om het 'vergulden' van smartphones, gaat drie luxe, en dure, versies van de Galaxy S6 en Galaxy S6 edge op de markt brengen.

Beide toestellen kunnen straks met een 24 karaat, een rosé goud of een platinum behuizing geleverd worden. Uiteraard tegen een fikse meerprijs. De exacte prijzen van de verschillende modellen zijn nog niet bekend, maar Goldgenie heeft wel al laten weten dat de goedkoopste luxe uitvoering begint bij zo'n 2300 euro (1664 Britse pond). Voor dat geld krijg je gelukkig ook het toestel zelf erbij. Je betaalt dus niet álleen voor de luxe behuizing.

Persoonlijk vind ik de gouden modellen, zoals die op onderstaande foto's te zien zijn, niet bepaald mooi. De platinum uitvoering (eerste foto) lijkt mij wel fraai, maar dat zal waarschijnlijk ook de duurste van de drie worden ;)

Mocht je geld over hebben en er eentje willen bestellen dan moet je er waarschijnlijk wel snel bij zijn. De voorverkoop start op 20 maart en de voorraad zal beperkt zijn om de exclusiviteit te kunnen waarborgen.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.