Geruchten
24 oktober 2014 - Ron Smeets

Gouden BlackBerry Passport op komst? Subtiel goud hoeft niet lelijk te zijn

Door vervelende omstandigheden heb ik twee weken geleden de lancering van de BlackBerry Passport gemist, maar het toestel was daarvoor natuurlijk al grotendeels uitgelekt. Sinds de lancering zijn wereldwijd intussen al 200.000 exemplaren van het toestel verkocht. Aantallen waar Samsung en Apple om lachen, maar het noodleidende BlackBerry mag dit een klein succes noemen.

Voor de liefhebbers van gouden gadgets is het goed om te weten dat er waarschijnlijk ook een gouden variant van de Passport op komst is. Geen officiële BlackBerry uitvoering, maar gemaakt door een fanbrikant die meer toestellen verguld ;)

Op de foto's hieronder ziet de gouden BlackBerry Passport er best fraa uit. Daarmee bedoel ik dat het geen goedkope bling-bling lijkt te zijn maar een subtiele toevoeging van gouden accenten. Daarbij moet ik wel zeggen dat de achterzijde van het toestel nog niet te zien is.

Inmiddels is het toestel online ook al in de Nederland te koop, zo blijkt op de website van de fabrikant. Vooralsnog verkopen alleen Belsimpel en PDAshop hem, zowel los als met abonnement. Het prijskaartje voor een losse BlackBerry Passport ligt daat tussen de 575 en 600 Euro.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.