Toestellen
09 augustus 2016 - Ron Smeets

Gooi en smijt vergelijk: Galaxy S7 Active vs Moto Z Force (video)

Het blijft toch altijd leuk om te zien hoe, in dit geval, robuuste smartphones presteren wanneer ze meerdere keren en in verschillende posities op de grond gesmeten worden. Al was het alleen maar vanwege het feit dat je het dan niet persé zelf hoeft te proberen om er achter te komen hoe 'onbreekbaar' en robuust het toestel in werkelijkheid is.

In onderstaande video, waarin gekozen is voor een ietwat professionelere testopstelling, was het de beurt aan de Samsung Galaxy S7 Active en de Moto Z Force van Motorola. And the winner is...? Kijk zelf maar.

https://youtu.be/Nx6Cfk4GxjY

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.