Entertainment
06 april 2011 - Ron Smeets

Google's 1 april grap 'uitgevoerd' (fun)

Afgelopen vrijdag was het 1 april. Een van de vele 'kikker-in-je-bil' grappen die toen online te zien waren, was de aankondiging dat Google bezig zou zijn met een Gmail update waardoor het mogelijk zou worden de mail applicatie met (hand)gebaren te bedienen; Google Motion.

Een groep wetenschappers van de Universiteit van Southern California hebben deze 1 april grap tot 'leven' gebracht. Natuurlijk is ook dit een grap, maar wel met wat meer 'visueel bewijs' ;-)) Kijk zelf maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.