Entertainment
18 september 2011 - Ron Smeets

Google Wallet commercial

Door de vele herhalingen op de tientallen TV zenders zullen de meesten van jullie de ietwat overspannen George Costanza uit Seinfeld wel kennen. Google heeft ervoor gekozen om hem als voorbeeld te nemen om Google Wallet te promoten.

De mobiele betaalservice van Google is nog niet beschikbaar maar ik vraag me ook af of we ze na alles wat Google inmiddels van ons weet en heeft ook nog onze beurs moeten toevertrouwen? ;-)) Enfin, de video is wel leuk.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.