Entertainment
28 september 2010 - Ron Smeets

Google Voice Search met GPS demo

Google Voice Search maakt inmiddels ook gebruik van de GPS locatiegegevens van je telefoon. Waar je ook staat, als je 'pizza' roept, dan wordt je vanzelf getrakteerd op de dichtstbijzijnde pizzeria's. Uhm, als zoekresultaat in de Google Mobile App bedoel ik dan.

Google wilde met name de 'waar je ook staat' feature door middel van een grappige video demonstreren. Als je het mij vraagt is het ruim 10 minuten durende filmpje vooral erg irritant en dat begint al na een halve minuut of zo. Enfin, kijk zelf maar en laat even weten wanneer jij afhaakte ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.