Nieuws
17 november 2008 - Ron Smeets

Google Voice Search iPhone App vandaag online

De afgelopen dagen is nogal wat discussie ontstaan over onderstaande videodemo van Google zelf waarin een nieuwe versie van de Google Mobile App gedemonstreerd wordt.

Die mobiele zoek applicatie biedt namelijk de mogelijkheid om stemgestuurde zoekopdrachten in te spreken. Nog leuker is de feature dat de resultaten die Google vervolgens voor je vindt gerelateerd zijn aan de plek waarop je je op dat moment bevindt.

De commotie is ontstaan omdat de betreffende demovideo enkele dagen te vroeg online verschenen is. Zeg maar uitgelekt is, dus.

In de video wordt verwezen naar de link in de App Store waar de applicatie te downloaden is. Echter de Google Mobile App die daar aangetroffen wordt is nog een oude versie, zonder voice search dus.

Als alles goed daat zal de nieuwe versie ergens in de loop van vandaag in de App Store gaan verschijnen. Ik ben benieuwd.

http://www.youtube.com/watch?v=y3z7Tw1K17A
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.