Geruchten
27 april 2011 - Ron Smeets

Google Video Chat service komt naar Android 2.3.4?

Officiëel is het nog niet bekendgemaakt, maar als we deze tweet mogen geloven dan is Google van plan om de Google Video Chat functie ook in Android, vanaf versie 2.3.4, in te bouwen.

De twitterende Google Nexus S gebruiker zegt in de betreffende tweet namelijk dat hij een video gesprek gevoerd heeft met gmail op zijn toestel waarop Gingerbread 2.3.4 geinstalleerd is. De hashtag #io2011 doet verder vermoeden dat Google deze update mogelijk tijdens de I/O conferentie op 10 mei aanstaande gaat onthullen. We zullen zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.