Nieuws
14 mei 2006 - Ron Smeets

Google Talk op nieuwe Nokia Internet Tablet

Enkele maanden geleden werd al bekend dat Nokia werkt aan een opvolger voor de 770, ook wel Internet Tablet genoemd.

Behalve dat die opvolger voorzien zal worden van een keyboard is nu ook duidelijk dat de nieuwe Tablet uit Finland uitgerust zal worden met Google Talk.

Volgens de, nu nog, geruchten maken Google en Nokia hun samenwerking aanstaande dinsdag formeel bekend, evenals de reeasedatum en prijs van de opvolger van de 770. Naar verwachting zal ie wereldwijd rond de 390 dollar (320 Euro) gaan kosten.

De kans bestaat overigens dat het toestel zelf gewoon onder dezelfde naam uitgebracht wordt, als update van de huidige versie. In dat geval zal het dan wel de 770i worden.



Gerelateerde links:
Nokia's internet tablet
Kansloze actie van Nokia en Linksys
Nokia Internet Tablet eindelijk in de winkels
Nokia 770 beter dan de Samsung Q1
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.