Nieuws
19 mei 2006 - Ron Smeets

Google Reader nu ook voor mobieltjes

Ik heb 'm nog niet getest, maar Google heeft bekendgemaakt dat haar RSS reader, Google Reader nu ook geschikt is voor mobiel gebruik.

Hoe het precies werkt kun je hier lezen, maar het komt er in ieder geval op neer dat je de Reader Module op je Google Personalized Homepage nu ook goed leesbaar op je GSM kunt raadplegen.

Als je dus al gebruik maakt van een gepersonaliseerde Google Homepage en de Reader Module daarop geinstalleerd hebt, dan verschijnt de mobiele versie dus automatisch op je mobieltje als je je persoonlijke Google homepage opent.Gerelateerde links:
My Mobile Google
GMail nu ook mobiel te lezen
Meer mobiele diensten van Google en Yahoo!
Google Sitemaps nu ook Mobiel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314