Geruchten
19 november 2009 - Ron Smeets

Google Phone komt nu in 2010

Sommige geruchten willen gewoon niet defintief verdwijnen ;-) De komst, of niet, van een Google Phone, anders dan de diverse Android toestellen die inmiddels al in de winkels liggen, is er zo eentje.

Als we de laatste berichten mogen geloven dat gaat er toch echt een Google Phone op de markt komen en als deze geruchten kloppen dan wordt het een toestel dat platter is dan de iPhone, hoogstwaarschijnlijk door HTC gefabriceerd worden en begin volgend jaar in de winkels liggen.

Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat deze geruchten door Google weer ontkend worden ;) Het toestel op het plaatje hiernaast is een oud photoshop concept van de Google Phone uit een van de geruchten die in 2007(!) opdoken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.