Geruchten
17 maart 2012 - Ron Smeets

Google Nexus Tablet op komst voor slechts 149 dollar?

Als we de meest recente geruchten mogen geloven dan is de presentatie van de Google Nexus Tablet nog slechts een kwestie van tijd.

Volgens Android And Me is de deal met Asus, die de Google Nexus Tablet gaat maken (ook nog een gerucht) rond. Het prijskaartje dat aan de Nexus Tablet komt te hangen is verrassend goedkoop; vanaf 149 dollar. Daarvoor krijg je dan wel een relatief kleine tablet met een 7 inch display.

De geruchten spreken over de Asus MeMo 370T als zijnde de Google Nexus Tablet. Asus onthulde deze tablet al op de CES maar hij verdween kort daarna. Volgens een bron van een Amerikaanse distributeur gebeurde dit omdat Google met Asus een deal gesloten zou hebben om van deze tablet de Google Nexus Tablet te maken. De geruchten gaan ook dat de Asus, als Google Nexus Tablet, geen quad core processor (Tegra 3) meer heeft. Dit zou gedaan zijn om de prijs te drukken. We zullen het wel zien.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.