Toestellen
26 december 2010 - Ron Smeets

Google Nexus S vs iPhone 4 (video)

De Google Nexus S zal over enkele weken ook in Nederland te koop zijn. De boys van PhoneArena maakten een vergelijkende video van bijna dertien minuten waarin de nieuwste Google (Android) Phone naast de iPhone 4 gelegd werd.

De eerste vijf minuten wordt vooral over de hardware gepraat, maar daarna worden gelukkig ook de belangrijkere zaken zoals de displays, virtuele toetsenborden, gebruiksvriendelijkheid, browsers en camerakwaliteit. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.