Entertainment
16 december 2010 - Ron Smeets

Google Nexus S uitgepakt door drie Ninja's

Dit is weer eens een bijzonder leuke, en erg goed gemaakte, uitpakvideo. De hoofdrolspelers zijn de Google Nexus S en drie Ninja's.

Na het eerdere YouTube filmpje over de Nexus One dat je hieronder kunt zien hebben ze nu gekozen voor een 'special edition' aka Ninja Unboxing 2. Die is echter niet aan dit bericht te koppelen dus daarvoor moet je deze link volgen. Geloof me, ook die versie is de moeite van het aanzien meer dan waard en erg grappig.

Voor wie het oude (Nexus One dus) Ninja Unboxing filmpje nog eens wil zien:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.