Nieuws
12 januari 2011 - Ron Smeets

Google Nexus S gooit na drie minuten de 'hoorn op de haak'

De Google Nexus S ligt bij ons nog niet in de winkels en gezien de problemen die het toestel soms ondervind met lange telefoongesprekken is dat misschien maar beter ook.

Google heeft namelijk bevestigd dat het toestel bij gesprekken die langer dan drie minuten soms gewoon de 'hoorn op de haak gooit'. Om precies te zijn: het toestel reboot zichzelf, zonder enige aanleiding.

Het probleem wordt, zo meldt Google (zie verklaring hieronder), momenteel onderzocht door Samsung. Hoe lang het gaat duren voordat de oorzaak gevonden is en een oplossing beschikbaar komt is nog niet bekend. Laten we hopen dat het niet te lang duurt en dat de problemen opgelost zijn vóórdat de Nexus S bij ons in de winkels ligt ;-)

Goolge: "So we’ve successfully reproduced this issue and are in the process of investigating with Samsung. I’ll provide updates as soon as I have them." Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.