Nieuws
12 juni 2010 - Ron Smeets

Google Nexus One vanaf 6 Augustus ook bij Hi te koop

Deze week heeft Vodafone de Google Nexus One officieel in Nederland gelanceerd. Het toestel zal de komende weken exclusief door deze provider verkocht worden (de grijze / prallelimport niet meegerekend).

Vanaf 6 Augustus zal Hi de Nexus One ook gaan leveren, zo blijkt op de webshop van de KPN dochter (zie ook de screenshot hieronder). Een oplettende lezer (thnx Joost) stuurde de link via de reacties door. Ik had het zelf nog niet opgemerkt ;-)

Ook bij Hi zal de Nexus One in combinatie met een abonnement gratis zijn. Echter betaal je daar de eerste 12 maanden wel 30 Euro per maand (tegenover €17,25 bij Vodafone). Na een jaar zelfs 40 Euro (€34,50 bij Vodafone). In ruil voor die extra Euri per maand krijg je wel iets meer belminuten en/of SMSjes. Hi-Nexus-One-Shop

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.