Nieuws
29 oktober 2012 - Ron Smeets

Google Nexus Event afgelast, met dank aan Hurricane Sandy

Google heeft besloten het geplande Nexus event af te lassen. De reden heeft niets te maken met producten die niet op tijd klaar zijn of het feit dat Microsoft drie uur later, aan de andere kant van de VS, Windows Phone 8 gaat onthullen. Nee, het is Hurricane Sandy die roet in Google's eten gooit.

De tropische orkaan zal in de loop van maandag het Amerikaanse vaste land bereiken. Volgens de laatste voorspellingen precies tussen New York (waar het Google Nexus Event gehouden zou worden) en Washington.

Een nieuwe datum voor het event heeft Google nog niet bekend gemaakt. Eerst maar even afwachten hoe groot de schade is die Sandy in die regio gaat aanrichten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.