Toestellen
26 oktober 2014 - Ron Smeets

Google Nexus 6 naast de Galaxy Note 4 (video) De twee nieuwste phablets van dit moment

De Galaxy Note 4 heb ik zelf inmiddels ook en vandaag of morgen publiceer ik mijn videopreview van de nieuwste Samsung phablet. De Nexus 6 van Motorola is helaas nog niet op de deurmat gevallen ;)

Het Engelse Carphone Warehouse had beide exemplaren wel al en dat leidde dus tot onderstaande, korte, vergelijkende video. Letwel; de Nexus 6 was nog een pre-productie prototype dus over de prestaties kon nog weinig zinnigs gezegd worden.

Het fimpje is dan ook niet veel meer dan een vergelijking van de specs zoals die door de fabrikanten al opgesomd werden bij de respectievelijke lanceringen. En natuurlijk een tip aan het einde om toch vooral even een van beide toetellen op te halen (of te bestellen) bij de betreffende winkel ;) Kortom, een leuke video voor de liefhebbers van Motorola, Samsung, de Nexus 6 en/of Note 4.

http://youtu.be/5Fn8OnzDO5Y

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.