Nieuws
05 december 2011 - Ron Smeets

Google medewerkers met een Nexus S testen Android ICS (4.0)

Google heeft al bekendgemaakt dat de voorloper van de Galaxy Nexus, de Nexus S, ook een upgrade naar Android ICS (4.0) zal krijgen. Helaas geldt dat niet voor de eerste Nexus, uit 2009.

Wanneer de Nexus S precies ge-upgrade gaat worden is nog niet duidelijk, maar het feit dat Google medewerkers die een Nexus S hebben al voorzien worden van de Android ICS update is natuurlijk goed nieuws voor iedereen met een Nexus S.

Momenteel gaat het nog om een testfase. De eerste berichten van Google medewerkers die Android ICS al ontvangen hebben op hun Nexus S zijn positief, maar dat is natuurlijk logisch. Ze werken immers voor Google ;))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.