Nieuws
13 december 2012 - Ron Smeets

Google Maps terug op de iPhone

Bij de introductie van iOS 6 verdween de Google Maps App. De reden daarvoor was duidelijk; Apple Maps. Doordat Apple's eigen kaarten en navigatie app niet bepaald vlekkeloos werkte werd de roep om een terugkeer van Google Maps voor iOS 6 alsmaar groter.

Vanaf vandaag staat Google Maps, inclusief gesproken navigatie, weer in de App Store en is de applicatie dus ook geschikt voor iOS 6. Goed nieuws! Hier is de iTunes download link. UPDATE:

(16u15): Binnen enkele uren na de terugkeer is de Google Maps app al doorgestoten tot de top download van Gratis Apps. Mmmh, ik kan niet echt zeggen dat mij dat verbaast, en ik denk met mij nog wel meer mensen, toch? 

Update Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.