Nieuws
24 november 2009 - Ron Smeets

Google Maps Navigation nu ook voor Android 1.6 toestellen

Google heeft enkele uren geleden op haar eigen mobile blog officieel bekend gemaakt dat de gratis navigatie software Google Maps Navigation nu ook beschikbaar is voor Android 1.6 toestellen. Een perfect getimede actie want in de VS is het deze week (donderdag) Thanksgiving, een traditionele feestdag waarvoor miljoenen Amerikanen naar familie en vrienden reizen, ook per auto.

Helaas rept de zoekgigant in de aankondiging van vandaag nog steeds met geen woord over de eventuele komst van een versie voor de landen aan deze kant van de Atlantische Oceaan.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.