Nieuws
13 december 2010 - Ron Smeets

Google Latitude voor de iPhone, iPad en iPod Touch

Google Latitude bestaat al bijna twee jaar maar tot vandaag was deze app nog niet beschikbaar voor de iPhone (en iPad). Nu dus wel. Google heeft de app eindelijk in de App Store (iTunes link) weten te krijgen, ook in de Benelux ;-)

De Google Latitude app werkt op alle versies van de iPhone, iPad en iPod Touch die geschikt zijn voor iOS 4. Daarmee vallen de iPhone 3G en 3G dus buiten de boot, evenals de eerste twee generaties van de iPod Touch.

Google Latitude is een zogenaamde location based weet-waar-je-vrienden-zijn service ;-) Hier kun je een demovideo bekijken van de werking. Google-Latitude-iPhone-NL

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.