Nieuws
05 december 2012 - Ron Smeets

Google I/O (en Android 5.0 onthulling?) medio mei 2013

Google heeft de data voor haar eerstvolgende Google I/O conferentie bekend gemaakt. Het even zal van 15 tot 17 mei in San Francisco gehouden worden.

Natuurlijk wordt deze aankondiging online natuurlijk meteen aangegrepen om te speculeren over wat Google's grote nieuws gaat zijn over ruim vijf maanden. De onthulling van Android 5.0, Key Lime Pie?

Het is nog veel te vroeg om daar iets zinnigs over te kunnen zeggen, maar in het verleden werd tijdens Google I/O al vaker een nieuwe Android versie onthuld en mei 2013 is, ruwweg, een half jaar na de presentatie van de huidige, 4.2 Jelly Bean, versie. Dat was een relatief kleine upgrade van Android 4.1 Jelly Bean. De komst van een zogenaamde 'essentiële' update over zes maanden is dus nog niet zo'n gekke voorspelling. Enfin, we zullen het wel zien.

Bron: Google

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.