Nieuws
06 januari 2011 - Ron Smeets

Google gaat SMS bug in Android oplossen

Een tijdje geleden verschenen steeds vaker berichten op fora van Android gebruikers die klaagden over SMS'jes die, behalve naar de geadresseerde(n), schijnbaar ook ongevraagd naar willekeurige andere contactpersonen verstuurd werden.

Het heeft even geduurd, maar Google maakte vandaag bekend dat men het probleem erkent en, balangrijker nog, aan een oplossing werkt. Zo gauw men daarin geslaagd is zal er een update met deze bug-fix naar alle Android toestellen verstuurd worden. Google kan nog niet zeggen hoe lang het nog duurt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.