Entertainment
27 oktober 2008 - Ron Smeets

Google Earth voor de iPhone

Liefhebbers van Google Earth kunnen een native versie van de applicatie vanaf nu ook via de App Store van Apple gratis downloaden en installeren op de iPhone (3G) en iPod Touch.

Ik heb er even mee gespeeld op mijn iPhone 2G en het werkt best leuk. Bij het in- en uitzoomen kun je gewoon gebruik maken van de multi-touch user interface en voor het bekijken van 3D kaarten (indien aanwezig) hoef je het toestel alleen maar naar voo- of achteren te bewegen. Hieronder kun je een korte videodemo zien die door Google zelf gemaakt is.

http://www.youtube.com/watch?v=v6BPuKaLel4
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.