Geruchten
20 augustus 2010 - Ron Smeets

Google Chrome tablet van HTC duikt weer op

Op de vierde dag van dit jaar werd in het geruchtencircuit voor het eerst melding gemaakt van het feit dat HTC later dit jaar mogelijk met een Google Chrome tablet op de proppen zou gaan komen.

Daarna werd het relatief stil rondom de HTC Tablet maar nu, na de iPad lancering en de diverse geruchten dat zo ongeveer elke fabrikant aan een tablet werkt, wordt ook het gerucht over de HTC Tablet weer nieuw leven ingeblazen.

Als we de jongste berichten hierover mogen geloven dan ligt de Google Chrome tablet van HTC vanaf eind November in de Amerikaanse winkels van Verizon. Over de looks en specs wordt alleen nog maar gespeculeerd. De bron van deze nieuwe geruchten heeft geen plaatjes (fot hierboven is een render van de HTC Evolve uit eerdere geruchten) of andere informatie. Behalve dan dat het apparaat in combinatie met een Verizon data abonnement mogelijk al vanaf 0 dollar te krijgen is. HTC geeft natuurlijk geen enkel commentaar op deze geruchten. We zullen zien!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.