Nieuws
06 januari 2006 - Ron Smeets

Google button op Motorola GSM's

Motorola is van plan om een uitgebreid samenwerkingsverband met Google aan te gaan. Beide CEO's, Zander en Schmidt, kennen elkaar nog uit de tijd dat ze collega's waren bij Sun.

Een van de mogelijkheden die besproken worden is het toevoegen van een speciale Google button op Motorola toestellen. Een beetje zoals Vodafone en andere providers dat doen met diensten als Live of T-Zones.

Hoewel niet verwacht wordt dat zo'n button bij GSM kopers tot een verschuiving naar Motorola toestellen zal leiden, is het natuurlijk wel een uitgelezen kans voor Google om nog meer bekendheid te creeren.Gerelateerde links:
Google Sitemaps nu ook Mobiel
Meer mobiele diensten van Google en Yahoo!
Google SMS ge-upgrade naar Beta-versie
Google Talk gaat Mobiel?
T-Zones binnenkort met Google homepage
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.