Entertainment
13 december 2007 - Ron Smeets

Google Ads op de gratis 'Google Phone'

Een geweldig grappige kijk op hoe een telefoongesprek zou kunnen verlopen als je belt met een toestel en abonnement dat je betaald door middel van te luisteren naar advertenties.

In dit geval worden de mobiele 'Google Ads' willekeurig tijdens het gesprek ingelast, getriggerd door bepaalde woorden die de beller in het gesprek gebruikt.

Ik hoop niet dat de Google's en Blyk's van deze wereld hetzelfde voor ogen hebben als ze praten over 'gesponsorde' mobieltjes en abonnementen ;-)

Via: MobileWhackGerelateerde links:
Gratis mobiel gamen in ruil voor advertenties
Gratis bellen in ruil voor mobiele advertenties
Google CEO voorspelt gratis GSM in ruil voor advertenties
Gratis bellen met Blyk in ruil voor advertenties
Meer mobiele advertenties, maar minder irritatie
Adverteren op de mobiele telefoon in de VS wel acceptabel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.