Nieuws
15 juli 2011 - Ron Smeets

Google: 550.000 Android activeringen per dag en 250K apps

Het is pas een paar weken geleden dat Google bekendmaakte dat het aantal Android activeringen per dag de grens van 500.000 doorbroken had (letwel dit zijn inderdaad ook de upgrade's). Inmiddels is dit al 550.000 per dag.

In totaal zijn er, sinds de eerste lancering van Android, al 135 miljoen Android toestellen geactiveerd. Daarnaast, zo liet Larry Page tijdens een kwartaalupdate weten, telt de Android Market inmiddels meer dan 250.000 Apps. De download teller staat inmiddels op meer dan 6 miljard. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.