Toestellen
08 april 2009 - Ron Smeets

GoldVish Revolution van € 369.000

Tja, de credietcrisis heeft ook zijn weerslag op de duurste mobieltjes ter wereld. het Zwitserse GoldVish heeft daarom besloten om naast de 'Le Million' (ja, een toestel van 1 miljoen Euro) nu ook een 'goedkoper' model te maken, de Revolution.

Dit toestel is belegd met tientallen diamantjes (29 karaat), heeft een echt Zwitsers uurwerk en voor de behuizing is onder andere gebruik gemaakt van roze- en wit goud. De prijs? 369.000 Euro!

Mocht je interesse hebben dan moet je er wel snel bij zijn want er worden maar 9 exemplaren van gemaakt. Wanneer de GoldVish Revolution op de markt komt is overigens nog niet bekend.

Ook de specs is verder ook nog niets bekend. Men zegt dat het een modern toestel zal worden maar dat is afwachten. Doorgaans hebben extreem luxe en dure mobieltjes namelijk vaak specs van een paar jaar geleden.

GoldVish-Revolution-a
GoldVish-Revolution-b
GoldVish-Revolution-c

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.