Nieuws
30 januari 2008 - Ron Smeets

Goldvish opent eerste winkel in Genève

Ze waren gisteren ook nog even in het nieuws met de duurste GSM ter wereld en nu heeft Goldvish bekend gemaakt dat ze begin Maart de deuren van haar eerste Flagship Store zal openen in Genève.

Het zal ongetwijfeld een stijlvolle winkel worden dus mocht je de komende maanden in de buurt zijn dan kun je er eens een kijkje gaan nemen en vergapen aan extreem dure (en soms lelijke) mobieltjes die je waarschijnlijk toch nooit zult kunnen betalen ;-)

Naast de lelijke 'LeMillion' van 1.2 miljoen dollar levert Goldvish ook de 'Illusion' (foto). Die is verkrijgbaar in 15 verschillende uitvoeringen en kost, afhankelijk van de hoeveelheid goud en diamanten waarvoor gekozen wordt, tussen de 20.300 en 124.400 Euro.

De winkel ligt in een van de duurste (natuurlijk) shopping wijken van Geneve aan de Quai-Général-Guisan op nummer 12.Gerelateerde links:
Goldvish 'LeMillion' in Guiness Record Boek
Top 5 van duurste toestellen ter wereld
De ultieme 'bling bling' GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.