Geruchten
20 maart 2006 - Ron Smeets

Gokken met je belminuten

De online gokkers van Fortuna Gambling maken er geen geheim van dat hun uiteindelijke doel het opzetten van een MVNO is, specifiek gericht op de gok(verslaafden) van deze wereld (of toch in ieder geval de VS).

Met de overname van G-FED, een ontwikkelaar van online gaming software, vorig jaar en de lancering van haar eerste mobiele gaming applicatie, G-Fone is men aardig op weg om vaste voet te krijgen in de mobiele gokwereld.

Toch is, zo zegt men zelf, hun 'ideaalbeeld' het starten van een MVNO voor de gokwereld waarmee gokkers zich kunnen identificeren op dezelfde manier waarop bijvoorbeeld ESPN (sportzender) dat doet voor haar 'fans'.

Zou dat echt hun enige doelstelling zijn? Of krijgen klanten van 'GamblingMobile' straks tijdens gesprekken en op willekeurige momenten de kans om hun belminuten te verdubbelen (of te verliezen) door een gokje te wagen. . .Gerelateerde links:
Mobile casino's in Vegas vanaf 2006
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.