Entertainment
23 augustus 2005 - Ron Smeets

Goeie mobiele Sudoku puzzels voor 'addicts'

Er waren al mobiele versies van Sudoku puzzels te krijgen, maar de laatste versie, Sudoku GUI van LEV, benadert volgens kenners het meest de werkelijkheid van de papieren versie.

In tegenstelling tot andere mobiele Sudoku games kan een speler van GUI aantekeningen maken op de puzzel, net zoals op papier. Bovendien biedt Sudoku GUI 8000 puzzels onderverdeeld in 3 niveau's.

Het duurt dus wel even voordat je er doorheen bent. Proberen kan hier, een volledige (niet gratis) versie met een lijst van compatible GSM's vinden jullie hier.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.