Geruchten
30 juni 2007 - Ron Smeets

Goedkopere versie van de Chocolate op komst?

De LG Chocolate is nu bijna twee jaar op de markt (waarvan de eerste 6 maanden alleen in Azie) en je mag toch wel zeggen dat het een van de populairdere toestellen van het afgelopen jaar is.

Ondanks zijn prijskaartje van zo'n 300 Euro (zonder abonnement) zijn er toch al meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht.

LG bereidt momenteel de komst van een instapmodel Chocolate voor, de KG280. Deze goedkope versie van de Chocolate ziet er bijna iedentiek uit als het origineel maar heeft een kleiner display en een iets ander vormgegeven touch-pad.

Ik heb nog niet kunnen ontdekken dat dit gerucht op waarheid berust en als je het mij vraagt is het, na bijna twee jaar, een beetje laat om nu nog met een instapmodel Chocolate op de markt te komen.

Boivendien is er al eens eerder een goedkopere versie van de Chocolate uitgebracht, maar die was specifiek voor de Chinese markt bedoeld, de KG208.

Het prijskaartje van deze Chocolate zou tussen de 100 en 150 Euro gaan liggen.Gerelateerde links:
De LG Chocolate is jarig
Chinezen krijgen 'eigen' Chocolate
LG Shine populairder dan de Chocolate
Wereldwijd al 4 miljoen Chocolates verkocht
Breedbeeld Chocolate voor Vodafone
Witte, Roze en Luxe Chocolate op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.