Geruchten
24 oktober 2014 - Ron Smeets

Goedkopere Galaxy Alpha modellen gespot Nieuw design ook in een goedkoper jasje

Het gerucht dat Samsung werkt aan enkele, betaalbare, varianten van de Galaxy Alpha is niet nieuw. Een van die vermeende toestellen dook onlangs ook al op in een benchmark test.

Een Mexicaanse bron heeft nu enkele kiekjes online gezet van toestellen die volgens hun de Galaxy Alpha A3 en A5 zouden zijn. 

De twee toestellen op de foto's lijken qua design inderdaad wel wat op de Galaxy Alpha. Verder wordt gespeculeerd dat de A3 een 4.5 inch qHD scherm, een Snapdragon 410 processor en een 8 megapixel camera heeft. Aan de voorzijde zou dan ook nog een 5 megapixel selfie camera prijken. De ietwat grotere A5 heeft volgensd de geruchten een 4.8 inch HD display en een 13 megapixel camera. Qua prijs zouden ze respectievelijk rond de 400-450 dollar (A5) en 350-400 dollar (A3) liggen.

De kiekjes:

Bron (Twitter), via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.