Geruchten
26 februari 2006 - Ron Smeets

Goedkope Walkmanphone van Sony Ericsson?!

Het lijkt er op dat Sony Ericsson binnenkort met een goedkope walkmanphone op de markt gaat komen.

Gisteren zijn in ieder geval foto's opgedoken van wat, als we de geruchten mogen geloven, de W530 ofwel de 'Mulan' zou moeten zijn.

Zoals duidelijk te zien is (meer foto's na de 'klik') is de W530 een clamshell met twee displays en toesten voor de bediening van de MP3 functie's aan de zijkant van het toestel .

Verwacht wordt dat Sony Ericsson de W530 gelijktijdig zal aankondigen met de K800, ook wel bekend als de 'Wilma'. Vermoedelijk gebeurt dat al deze week. . .Gerelateerde links:
Meer foto's van de Sony Ericsson 'Wilma'
Weer een nieuwe Sony Ericsson gespot
Meer Sony Ericcson P970 geruchten
Is dit de mini P990, ofwel P970?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.