Toestellen
30 oktober 2007 - Ron Smeets

Goedkope UMTS slider van LG

LG komt binnenkort met een goedkope UMTS slider op de Europese markt, zo lijkt het.

De KU380 is, volgens de foto's, een 'Orange branded' toestel dat voorzien is van een 1.3 megapixel camera die (zie foto hieronder) voor de afwisseling eens niet achter het slider deel van het toestel verborgen zit zoals bij de meeste LG sliders dat wel het geval is.

Andere specs zijn: tri-band GSM met UMTS, een 176x212 pixel kleuren display, Bluetooth, 60Mb intern geheugen, microSD geheugenkaart slot en een MP3 speler.

Wanneer we de LG KU380 in de (Nederlandse) winkels mogen gaan verwachten en wat hij zal gaan kosten is nog niet bekend.

ViaGerelateerde links:
Nieuwe Chocolate
Goedkopere versie van de Chocolate op komst?
LG Shine populairder dan de Chocolate
Clamshell Chocolate U830 nu ook met HSDPA support
Witte slider van LG
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.