Accessoires
03 mei 2006 - Ron Smeets

Goedkope portable navigator voor Engelse markt

Vanochtend schreven wij nog over de dure, maar veelzijdige, Garmin StreetPilot die eerst in de VS maar later ook hier in de EU uit zal komen.

Het zal jullie niet verbazen dat deze goedkope oplossing die vergelijkbare functies heeft uit China komt. De Voyager GPS400 van Shinco komt nog deze maand in Engeland al op de markt en gaat nog geen 400 Euro kosten. Hij is online al te bestellen.

Hij heeft de afmetingen van een gemiddelde PDA maar wel met een 10 cm touchscreen display, SD card voor de opslag van extra navigatiedata en een MP3 speler voor portable entertainment.Gerelateerde links:
Garmin StreetPilot 2820 navigeert en entertaint
GPS Smartphone van Samsung
Portable multimedia player met GPS navigatie
Twig GPS phone met NavTeq navigatie
Nieuwe Blackberry met GPS
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.