Nieuws
21 juli 2008 - Ron Smeets

Goedkope éénjarige iPhone abbo's bij BelCompany

De strijd om de iPhone klant is in volle gang. Eerder maakte Vodafone al bekend met een iPhone abonnement te komen en met ingang van vandaag kun je bij BelCompany ook een iPhone kopen in combinatie met een éénjarig abonnement waarbij de normale toestelkorting in rekening gebracht wordt.

Tot nu toe betaalde je voor de iPhone in combinatie met een éénjarig abonnement bij T-Mobile het belachelijke bedrag van €999,95. BelCompany rekent vanaf vandaag zo'n 350 Euro voor de iPhone als je een éénjarig abonnement afsluit.

Daar moet je dan wel nog 10 Euro per maand bijtellen (bovenop het standaard abonnement) voor de Pocket Internet Totaal bundel die verplicht is om erbij af te sluiten.

De prijstabellen van belCompany hierboven en -onder zijn afkomstig van All About Phones die ze via een anonieme bron wisten te bemachtigen.Gerelateerde links:
Vodafone daagt T-Mobile uit met een iPhone abonnement
Wat kost de iPhone in de andere landen?
iPhone abbo's in Nederland niet voor 'heavy users'
Tarieven voor de iPhone bekend
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.