Toestellen
20 oktober 2008 - Ron Smeets

Goedkope music phone van Philips

Ook deze Philips muziek GSM zullen we hoogstwaarschijnlijk nooit in de Nederlandse of Belgische winkels gaan tegenkomen.

De E100 is met recht een ultragoedkoop toestel te noemen want hij wordt voor minder dan 50 dollar in diverse Aziatische landen verkocht. De specs zijn in verhouding tot de lage prijs alleszins behoorlijk te noemen.

De Philips E100 moet het doen met een 1.8 inch kleuren display (128x160 pixels), dual band GSM met GPRS, FM Radio Tuner, 2MB intern geheugen en, gelukking maar voor een Muziek GSM, een microSD geheugenkaart ingang.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.