Toestellen
01 mei 2007 - Ron Smeets

Goedkope K200a camphone van Sony Ericsson

Deze is door de Amerikaanse FCC al goedgekeurd en kan daar dus binnenkort al in de winkels liggen.

We kijken hier naar een instapmodel camphone van Sony Ericsson, de K200a. En als ik zeg instapmodel dan moet je ook echt 'low-end' denken.

Het toestel heeft namelijk een VGA camera, 128x128 pixel kleurendisplay en moet het doen met dual band GSM (850/1900 MHz).

Bij het zien van deze specs en foto's rijst bij mij ook meteen de vraag of de K200a wellicht de Amerikaanse-, dezelfde- od zelfs nog een nieuwere versie is dan de misterieuze K2XX die we ruim een maand geleden al op zagen duiken.

Nog twee foto's:Gerelateerde links:
Nieuwe Sony Ericsson Cybershot of Walkman Phone?
Sagem maakt goedkope toestellen voor Sony Ericsson
Nieuwe K-series Sony Ericsson op komst?
Specs en foto's van de Sony Ericsson K850i opgedoken
Nieuwe Sony Ericsson Cybershot en -Walkman GSM's?
Twee nieuwe Cybershot toestellen van Sony Ericsson
Sony Ericsson W200, een goedkope Walkmanphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.