Toestellen
18 april 2007 - Ron Smeets

Goede foto's van de Nokia 8800 Sirocco Gold

De foto's die ik gisteren bij het bericht van de Nokia 8800 postte kwamen uit mijn eigen archief en stamden al uit de tijd dat de eerste geruchten over een gouden 8800 Sirocco de ronde deden.

Op de corporate website van Nokia staan een drietal officiele foto's van de Sirocco Gold zoals die binnenkort in de winkels zal liggen.

Over de prijs lees ik in de reacties ook nogal wat verschillende verhalen. Nokia zelf zegt daarover dat het toestel ca. 1000 Euro gaat kosten, ex bonussen (abonnement) en BTW. Dat zou dus neerkomen op een winkelprijs van rond de 1200 Euro.

Voor de liefhebbers nog wat foto's:Gerelateerde links:
Nokia 8800 Sirocco Gold
Veiling gesigneerde Nokia 8800 Sirocco voor AIDS fonds
Nokia 8800 Sirocco Edition nu ook in diamanten uitvoering
De Nokia 8800 Sirocco Diamond Edition
Nokia 8800 in Goud, Platinum en Diamant van ISSE
Bijzonder complete gouden Nokia 8800
Gouden Nokia
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.