Entertainment
31 december 2007 - Ron Smeets

Goed voornemen voor 2008: Cellibacy

Dat noem ik nu eens een uitdaging. De meeste goede voornemens hebben toch vooral te maken met roken (stoppen), eten en drinken (minderen) en die kennen we nu wel zo'n beetje. Velen van ons beginnen er op 1 januari vol goede moed aan maar de meesten zijn voor het eind van de maand alweer in hun oude gewoontes vervallen ;-)

Nee, neem dan een voorbeeld aan Comediënne Amy Borkowsky. Zij heeft zich namelijk voorgenomen om het nieuwe jaar Cellibatair in te luiden. En dan bedoelen we niet dat ze zonder sex door het leven zal gaan. We hebben het over CeLLibatair en niet CeLibatair.

Amy zal, de eerste 60 dagen van 2008, haar GSM opbergen in een poging om zonder mobieltje te leven. Terug naar de jaren 80 dus ;-)

Je kunt haar ervaringen online volgen. Ik ben benieuwd of ze het de volledige 60 dagen volhoudt.Gerelateerde links:
GSM de Nr.1 'must-have' van managers
Reisorganisatie verbiedt mobiele telefoons
Hotel spoort klanten aan hun mobieltjes af te geven
Mobiele jeugd kan niets onthouden
Jongeren kunnen niet meer zonder hun mobiel
Engelse jeugd wil GSM niet kwijt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.