Nieuws
18 januari 2012 - Ron Smeets

Goed doel: Doneer je T-Mobile punten aan War Child

T-Mobile steunt al enkele jaren War Child. Een prima initiatief. De komende maand roept de provider alle spaarders, ruim 1.5 miljoen kanten, van T-Mobile Extra en T-Mobile Speciaal op om hun spaarpunten, de ook ingewisseld kunnen worden voor kortingen en cadeaus, te doneren aan War Child. Ik zeg: DOEN! ;-))

Aan het eind van de actie wordt onder de donateurs een projectreis naar Oeganda verloot om daar met eigen ogen te zien hoe de gedoneerde punten kinderen in het door oorlog getroffen land helpen weer in zichzelf te gaan geloven.

De gelukkige winnaar mag ook een vriend of vriendin meenemen naar Oeganda. Daar steunt T-Mobile het War Child project 'Taking it Further' waarbij jongeren vakopleidingen volgen, gecombineerd met trainingen in sociale vaardigheden en lessen in het opzetten van een eigen bedrijf.  

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.