Accessoires
30 oktober 2006 - Ron Smeets

Goddelijke MP3 speler

Nee, dit is niet de nieuwste iPod Christian maar de Saint B MP3 speler, een uit Rusland afkomstig concept met een hoog goddelijk gehalte.

De Saint B is voorzien van een OLED display en touch sensitive toetsen en wordt (op)geladen via de USB poort aan de onderzijde van het kruis. Op de foto lijkt het er op dat de minijack aansluiting voor de headset aan de zijkant van de speler zit.

Bijzonder detail is wel dat het kruis in zwart, de kleur van zonde en het kwaad is uitgevoerd. Nu moeten ze Madonna nog strikken voor de reclamecampagne en de controverse is weer compleet.Gerelateerde links:
Podcastende Paus?
iPod wordt religie
De iPod Nano Madonna edition
Madonna voor 8 miljoen naar Motorola
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.