Nieuws
04 februari 2008 - Mark

Glofiish M810 en V900 definitief bevestigd voor MWC

Foto's en een deel van de specs van de V900 waren al eerder gespot, onder andere op de website van Glofiish zelf, maar de fabrikant heeft nu ook middels een persbericht offcieel bevestigd dat men in ieder geval twee nieuwe toestellen tijdens het MWC in Barcelona zal tonen, de eerdergenoemde V900 en de M810.

De V900 wordt een toestel waarbij de nadruk vooral zal liggen op mobile TV en Video functionaliteit. Het toestel ondersteund dan ook alle gangbare formaten en standaarden: DVB-H, DVB-T, TDMB en DAB.

Tot de overige specs behoort onder andere een TouchFlo achtige user interface die de bediening van het onderliggende Windows Mobile OS een stuk gebruiksvriendelijker moet maken. Verder is de V900 geschikt voor GSM netwerken met HSDPA support en heeft hij WiFi, Bluetooth en GPS standaard aan boord.

De M810 wordt een ultraplat toestel met nagenoeg dezelfde functies en specs maar dan zonder support voor de diverse mobile TV en Video standaarden. De M810 heeft wel weer een 2 megapixel camera en volwaardig qwerty toetsenbord. Foto's van dit model zijn nog niet beschikbaar, maar ik gok er op dat hij wat weg zal hebben van de M800 (foto hieronder).Gerelateerde links:
Nieuwe specs van de Glofiish V900 uitgelekt?
Eerste foto's van de E-TEN Glofiish V900
E-TEN Glofiish V900 duikt op in 3GSM advertentie
Nieuwe E-Ten M800 nog dit jaar te koop
Over de auteur: Mark