Toestellen
31 januari 2007 - Ron Smeets

Glinsterende Samsung toestellen voor Softbank

De Japanse mobiele provider Softbank heeft een vijftal verschillende, met Swarovski kristallen bedekte, modellen van de Samsung 707SC gepresenteerd in de hoop dat het HSDPA toestel nu ook bij de liefhebbers van bling bling GSM's populair wordt.

De Samsung 707SC is een HSDPA clamshell (WCDMA) met QVGA display, 2MP cam, Bluetooth met A2DP support, Picsel document viewer applicatie voor MSOffice en PDF bestanden en een Engels-Koreaans-Japans woordenboek.

Het glimmende toestelletje komt deze lente in Japan op de markt. Of Samsung ook een GSM versie in de planning heeft staan is niet bekend. Hieronder staat nog een foto van het toestel zonder de Swarovski steentjes.Gerelateerde links:
Vier GSM's voor vier verschillende vrouwen
Sharp en Swarovski: Design meets style
Swarovski headset van Jabra
Bling bling mouse
De Krystali IK:on collectie '06
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.