Nieuws
19 april 2010 - Marvin de Reuver

Gizmodo in bezit van nieuwe iPhone 4G

Gizmodo komt met een bericht over de nieuwe iPhone 4G, namelijk dat ze hem gevonden hebben. Ze vonden hem in een bar in Redwood city en hebben de telefoon meegenomen. Het gaat hier om een prototype, want op dit moment is Apple de iPhone wel aan het verbeteren. Vooral het design zijn ze nog aan het verbeteren en de goede versie komt natuurlijk omstreeks juni uit.

Zie voor meer functionaliteiten, foto's en video's

Wat zijn sowieso de nieuwe functies op deze iPhone 4g:

  • Micro-SIM ondersteuning  
  • Gespreide knoppen voor het volume 
  • Alle knoppen zijn van metaal 
  • Tweede microfoon om het geluid te dempen 
  • Verbeterd scherm, nog niet zeker of het een 960x460 scherm is 
  • Aan de voorkant bevindt zich een camera voor videochat 
  • Verbeterde camera met flitser 

Er zijn een hoop dingen aan de iPhone verandert, zo is de achterkant van glas of glanzend plastic. Zo als verwacht bevindt zich aluminium op de telefoon en het scherm heeft een hogere resolutie. Deze iPhone is zwaarder dan de 3GS en de batterij is 16% groter dan de vorige uitvoering.

Gizmodo denkt dat dit de nieuwe iPhone 4G is, omdat ze na een week testen achter allerlei nieuwe functies zijn gekomen van Apple. Het ziet, voelt en werkt als een echte iPhone. Op deze telefoon stond al het besturingssysteem OS 4.0, voordat deze werd aangekondigd door Steve. Het kan ook geen testunit van de 3GS zijn, omdat die geen micro sim ondersteund. Kortom grote kans dat dit de nieuwe iPhone wordt.

Hij ziet er strakker uit dan de vorige edities en bevat in ieder geval veel belovende functies, die handig zijn voor de gebruiker. Ik hoop dat Apple de komende maanden nog aan de slag gaat met de batterij, resolutie van het scherm, kwaliteit van de camera en het design. Hoe de telefoon er definitief uit gaat zien, zullen we in juni te zien krijgen. Voor een complete en uitgebreide review kun je terecht op Gizmodo.

http://www.youtube.com/watch?v=nxbHCR-W8zc

Over de auteur: Marvin de Reuver