Entertainment
18 november 2010 - Ron Smeets

Giorgio Armani uitvoering Samsung Galaxy S nu al te koop?

Op 9 december, tijdens de VIP openingsavond van de Miljonair Fair, zal Samsung haar nieuwste luxe fashion phone presenteren, de Galaxy S Armani. Traditiegetrouw worden er op dit soort evenementen ook een aantal exemplaren uitgedeeld aan BN'ers en andere gasten. Vaak zie je in de dagen daarna dan ook meteen de eerste toestellen op Marktplaats en/of eBay verschijnen.

De Samsung Galaxy S Armani is echter sinds vanavond al op Marktplaats te vinden. De verkoper, die pas één dag actief is op deze koopjessite, vraagt er 500 Euro voor.

Het spreekt voor zich dat de kans groot is dat deze advertentie fake is. Ik heb zelf al geprobeerd de verkoper te bereiken maar het telefoonnummer dat in de advertentie vermeld staat werkt niet en op mijn email heb ik ook nog geen reactie ontvangen. Het zal mij benieuwen hoe lang de advertentie online blijft staan en of ik nog een reactie krijg. Ik zou in ieder geval iedereen willen adviseren er NIET in te trappen. Dit toestel is immers nog niet te koop en de kans dat deze verkoper ook echt kan leveren is erg klein. Samsung-Galaxy-S-Armani-MP

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.