Toestellen
29 december 2005 - Ron Smeets

GiNO888 of Samsung B360?

Onlangs introduceerde Samsung enkele nieuwe DMB toestellen waaronder ook de B360.

Bij Akihabara hebben ze nu een Taiwanees toestel ontdekt, de GiNO888 die wel heel erg veel lijkt op de B360 van Samsung (klik op de foto voor een beter vergelijk). Alleen heeft de GiNO geen DMB functie's dus vraagt men zich af of Samsung wellicht een OEM versie van de 360 levert aan het Taiwanese bedrijf.

Volgens mij is het echter meer een kwestie van goede namaak, zoals dat te doen gebruikelijk is in dat deel van de wereld. We zullen zien (of lezen)! Meer foto's

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.